Info og support

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores tjenester? Du kan kontakte os på flere måder:

  • Find svar i vores FAQ
  • Brug vores supportchat i nederste højre hjørne af sitet
  • Ring til os på telefon 38 38 10 10
  • Skriv til os på e-mail salg@moveon.dk

Vi besvarer alle henvendelser inden for få minutter i løbet af arbejdsdagen - og snarest muligt for henvendelser uden for almindelige arbejdstimer.

FAQ - find svar Send e-mail

Hvem er vi?

Move On Career Jobbanknetværket drives af Move On Career ApS. Vi har mere end 20 års erfaring med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering. Vi driver jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job motor til Frivilligjob.dk.

Mere end en halv million mennesker har brugt vores medier, der henvender sig til både erfarne, nyuddannede og studerende. Vi kommunikerer ugentligt med 100.000 højtuddannede via vores digitale medier, og vi leverer målrettede løsninger, der skaber match mellem jer og jeres kommende talent.

Vores karriereportaler

Vores karriereportaler henvender sig til studerende og færdiguddannede i hele Danmark og rammer bredt inden for alle uddannelsesområder på de videregående uddannelser.


Jobbank.dk Jobbank.dk

Akademikernes Jobbank er Danmarks førende jobbase for kandidater fra universiteter og andre videregående uddannelsesinstitutioner. Jobbank.dk fokuserer primært på færdiguddannede og erfarne kandidater.


Nyuddannet.dk Nyuddannet.dk

Karriereportalen for nybagte graduates fra universiteter og andre videregående uddannelsessteder. Nyuddannet.dk er portalen for højtuddannede på udkig efter deres første job.


Studerende Online Studerende Online

Danmarks største landsdækkende jobbank for studerende på alle videregående uddannelser. Studerende Online promoverer studiejob, praktikpladser og studieprojekter og andre studierelevante karrieretilbud.


Derudover driver vi en landsdækkende Employer Branding portal KarriereVejviser.dk og leverer jobmotor til Frivilligjob.dk - Danmarks største jobbase med frivilligt arbejde.

Vores brugere

Vi dækker et bredt udsnit af kandidater og studerende i hele landet: fra IT-, ingeniør- og sundhedsfaglige uddannelser til humanister, kommunikationsfolk, cand.merc'er, økonomer og jurister.


Brugerfordeling pr. universitet

Vores brugere fordeler sig i hele landet og kommer overvejende fra de store uddannelsesinstitutioner: Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business School i det østlige del af landet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet mod vest, samt Syddansk Universitet i Odense, Kolding, Esbjerg og Sønderborg.


Brugsbetingelser og datapolitik

Det med småt - vilkår for køb og brug af tjenester på sitet for virksomheder.

Vilkår for opslag

Privatlivspolitik, cookiepolitik og brug af data - hvordan behandler vi jeres informationer?

Privatlivs- og cookie politik
HPT