FAQ - ofte stillede spørgsmål

FAQ - jobopslag

Vores jobbanker henvender sig til studerende, nyuddannede og erfarne kandidater fra de videregående uddannelsesretninger og alle opslag skal derfor have relevans for højtuddannede. Vi accepterer job til færdiguddannede kandidater, graduate/trainee stillinger, studiejob, -praktik og -projekter samt iværksætterprojekter for nystartede virksomheder.
Du kan vælge vores begrænsede opslag, som er gratis, når du søger studerende til enten studiejob, praktik eller studieprojekter - eller hvis du er ved at publicere et iværksætterprojekt.
Du kan til hver en tid redigere i betalingsopslag. Det er ikke muligt at redigere i gratisopslag, når først de er indsendt til godkendelse.
Jo større en pakke du vælger, desto bedre eksponering får dit opslag. Når du vælger en Premium-pakke, annoncerer vi din stilling på LinkedIn og Facebook. Derudover sender vi dit opslag ud i en dedikeret direct mail til relevante CV’er i jobbanknetværket. På denne måde rammer du de passivt jobsøgende, der ikke er aktive i jobbankerne.
Opslaget vises som udgangspunkt på alle de relevante jobbanker. Vi foreslår disse automatisk under ordreoprettelse i forhold til indholdet i jeres jobopslag - og I kan også selv justere valget efterfølgende.
Nej - du betaler kun én pris, uanset hvor mange jobbanker jeres opslag skal bringes på.
Når du vælger et Premium- eller Basisopslag er prisen inklusiv optimering. Optimering betyder, at vores medarbejdere gennemgår opslaget og tjekker, at I har valgt de rigtige uddannelses- og arbejdsområder. Derudover sørger vi for, at jeres opslag bliver eksponeret med begrænset visning i andre relevante jobbanker i vores netværk. Hvis vi ser, at jeres opslag mangler informationer el. lign., kontakter vi jer naturligvis hurtigst muligt.
Betalingsopslag ligger online i 30 dage. Gratisopslag ligger online i 14 dage. Hvis du angiver en ansøgningsfrist inden for perioden, bliver dit opslag automatisk fjernet ved ansøgningsfristen.
Det er helt normalt, at det ikke vælter ind med ansøgninger i starten af din annonceperiode. Der går ofte lidt tid, fra kandidaterne ser dit opslag, til de sender en ansøgning. Derudover kan andre faktorer som fx eksamensperioder have betydning for mængden af ansøgninger.

Vi anbefaler altid, at du anfører en kort ansøgningsfrist (2-3 uger).

Husk at jobmarkedet er udbud og efterspørgsel. Hvis du søger kandidater inden for fx IT eller andre specialistområder med høj konkurrence, kræver det ofte en større indsats at tiltrække kandidater. Selv de store virksomheder med stærke employer brands har svært ved at tiltrække nok kandidater for tiden.

Alle Premiumopslag publiceres som sponsoreret opslag på sociale medier (Facebook samt LinkedIn) og opnår dermed dækning ud over vores faste brugerskare. Alle Basisopslag publiceres på Facebook eller LinkedIn i en af vores faste grupper:

Direct Mail er dedikerede e-mails afsendt direkte til den relevante målgruppe for jeres opslag via jobbanknetværket. I modsætning til jobagentmails er hele mailen dedikeret jeres opslag.

Antal modtagere af Direct Mail afhænger af jobtypen, men normalt modtages en generalistjob af mellem 7.000 og 25.000 håbefulde jobsøgende, mens specialistjob rammer 1.000-5.000 relevante kandidater.

FAQ - branding

Jeres brandinginformationer supplerer alle jeres opslag i alle vores jobbanker. Jeres profil vises på vores karrieresider i hele jobbanknetværket:

Jeres virksomhedsprofil kan altid vises i gratisudgaven. Gratisudgaven er begrænset i længden og indholdet af profilen. Fuld udgave af virksomhedsprofil kan skræddersys efter jeres behov og er inkluderet med i vores abonnementer og klippekort.
Du skal både angive en kort beskrivelse samt en fyldestgørende fuld beskrivelse under Virksomhedsprofil for at optræde på karrieresiderne. For at opnå maksimal effekt anbefaler vi, at I yderligere udfylder rekrutteringsinformationer samt links til jeres webside og sociale medier. Bemærk, at jeres virksomhedsdata skal indekseres inden det optræder på vores sider, derfor kan der gå op til en time inden jeres ændringer vises.

FAQ - abonnement

PRO-abonnement:

 • Robotscanning af alle relevante opslag*
 • Logo, teasertekst og ingen reklamer
 • Alle opslag udsendes via jobagentmails
 • Standard opslagsniveau på StuderendeOnline.dk / Nyuddannet.dk / Jobbank.dk
 • HR-panel
 • Employer Branding profil (fuld adgang)
 • Talentprofiler inkl. video (op til 5 stk.)
 • Kr. 2.995 / 3.495 pr. måned **

AVANCERET-abonnement:

 • Samme features som et PRO-abonnement, men kun til 2 af vores jobbanker. Vælg mellem:
  • Studenterpakken: StuderendeOnline.dk / Nyuddannet.dk
  • Kandidatpakken: Jobbank.dk / Nyuddannet.dk
 • Kr. 1.995 / 2.495 pr. måned **

MINI-abonnement:

 • Tast-selv opslag med hurtig aktivering
 • Logo og ingen reklamer
 • Alle relevante opslag
 • Begrænset opslagsniveau på StuderendeOnline.dk / Nyuddannet.dk / Jobbank.dk
 • Kr. 295 for 30 dage (engangsbetaling)

* Robotscanning etableres såfremt jeres jobsider tillader det. Op til 300 opslag årligt, indhent tilbud ved større omfang.

** Et PRO/AVANCERET abonnement forudbetales for 12 eller 3 måneder. I sparer kr. 6.000,- ved at forudbetale for 12 måneder.

PRO gælder til alle vores 3 jobbanker.

AVANCERET gælder til 2 jobbanker – vælg mellem studenterpakken og kandidatpakken.

MINI gælder til alle vores 3 jobbanker, men kun på vores begrænsede niveau, som bl.a. ikke omfatter jobagentmails.

Med Standard jobvisning vil alle jeres opslag i den pågældende jobbank automatisk blive vist med fremhævet status. Opslagene kommer dermed til at ligge højt i søgelisterne ovenover de begrænsede opslag - og fremhævede opslag vises med jeres logo og teasertekst.

Fremhævning sikrer også jeres opslag en høj placering i vores daglige jobagentmails, der sendes til jobsøgende i alle vores jobbanker.

Begrænset jobvisning betyder derimod, at jeres opslag vises nederst i søgelisterne uden teasertekst. Desuden vises der reklamer i forbindelse med begrænsede opslag.

Begrænsede opslag udsendes sjældent med jobagentmails, idet Premium-, Basis- og Fremhævede opslag prioriteres først.

Med PRO eller AVANCERET abonnement, vises jeres opslag automatisk med jeres logo og teasertekst i søgelisterne og i jobagentmails. I har også mulighed for at supplere jeres grundinformationer med en udvidet Employer Branding profil, hvor I beskriver jeres virksomhed i detaljer for jobsøgerne. Og I kan supplere med op til 5 Talentprofiler, hvor udvalgte medarbejdere fortæller om arbejdshverdagen hos jer og vejen hen til den pågældende jobfunktion – evt. som et videoklip.

Hvis I har MINI, vises jeres opslag på søgelisterne med logo, men uden teasertekst. Jeres logo bliver også vist i selve jobfremvisningen.

Med PRO / AVANCERET abonnement kan I gøre brug af vores automatiske robotscanningsservice, såfremt jeres jobsider tillader det. Jeres jobopslag vil blive gennemgået dagligt af vores robot og eksponeret i de relevante jobbanker i jobbanknetværket. Job kategoriseres automatisk afhængigt af indholdet i opslaget.

Jeres opslag publiceres som fremhævede opslag i de jobbanker, som I har købt abonnement til. Fremhævede opslag fremvises med logo og teasertekst i søgelisterne. Fremhævede opslag placeres ovenover de begrænsede opslag i søgelisterne. Og fremhævede opslag vises med logo og brandingbillede i selve jobfremvisningen.

PRO / AVANCERET omfatter robotscanning af op til 300 opslag årligt. Hvis I har et større omfang end det, udarbejder vi et særskilt tilbud.

FAQ - klippekort

Et klippekort kan betale sig, når I køber mere end tre jobopslag om året.

Klippekortet giver 20-43% rabat pr. opslag, løber i 12 måneder og kan bruges til at bestille produkter på alle dele af jobbanknetværket:

 • Jobopslag i jobbanknetværket (1-3 klip)
 • Direct mail kampagner (2 klip)
 • SoMe kampagner (2 klip)
Bestil klip

Et klippekort sælges normalt i tre forskellige størrelser

Antal klip Pris
5 8.000,-
10 14.500,-
25 28.500,-

Du kan enten købe et klippekort i oversigten, inden du opretter en ordre – eller du kan oprette en ordre og købe et klippekort, når du skal betale dit opslag.

I kan bestille opslag på alle jobbanker i jobbanknetværket med jeres klippekort. Prisen for en Basispakke ligger på 1 klip. Prisen for en Premium-pakke ligger på 3 klip. Jeres opslag vises på alle relevante jobbanker i vores jobbanknetværk.

En Direct Mail kampagne koster 2 klip og målrettes mod en bestemt gruppe af jobsøgende i jobbanknetværket. Målgruppen sammensættes på tværs af vores aktive jobbanker og trækker dermed på den fulde mængde af jobsøgende i netværket. Du kan bestille Direct Mail ved at kontakte os direkte.

Ved at bruge to klip kan I vælge at få jeres opslag eksponeret yderligere som sponsoreret opslag i Facebook, LinkedIn eller via Google Ads. Eksponering via sociale medier udvider jeres målgruppe til jobsøgende uden for vores jobbanknetværk. Kontakt os direkte, når I vil bestille en SoMe kampagne.

Har du brug for mere info? Kontakt os!

 • Brug vores supportchat nederst (i dagstimerne 9-16)
 • Ring til os på telefon 38 38 10 10
 • Skriv til os på e-mail salg@moveon.dk

Vi besvarer alle henvendelser inden for få minutter i løbet af arbejdsdagen - og snarest muligt for henvendelser uden for almindelige arbejdstimer.

HPT