Vi har de talenter, I mangler!

Jobopslag, Direct Mails og Employer Branding målrettet højtuddannede.
Nå ud til 145.000+ studerende, Graduates, Young Professionals og erfarne kandidater.

Talentrekruttering med Move On Recruiter

Med over 145.000 højtuddannede profiler i hele Danmark tilbyder vi en målrettet eksponering af jeres karrieremuligheder over for de skarpeste hjerner. Få adgang til alle jobbanker i vores karrierenetværk her via Move On Recruiter og find jeres nye kolleger blandt studerende, nyuddannede og erfarne kandidater.

Vores karrierenetværk består af tre landsdækkende jobsites med fokus på højtuddannede. Studerende Online er Danmarks største studenterportal med studierelevante job, praktikpladser og graduateforløb. Nyuddannet.dk er vores portal målrettet sidsteårsstuderende, graduates og Young Professionals. Og Akademikernes Jobbank er målrettet de mere erfarne kandidater.Et netværk af 145.000+ talenter i hele landet

Vi dækker et bredt udsnit af studerende, nyuddannede og erfarne kandidater i hele landet: Fra IT-, ingeniør- og sundhedsfaglige uddannelser til humanister, kommunikationsfolk, cand.merc'er, økonomer og jurister.

Vores brugere fordeler sig i hele landet og kommer overvejende fra de store uddannelsesinstitutioner: Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business School i Hovedstadsområdet samt Sjælland, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet mod vest, samt Syddansk Universitet i Odense, Kolding, Esbjerg og Sønderborg.

StuderendeOnline.dk har 80.000 registrerede brugere. Nyuddannet.dk har 20.000 registrerede brugere. Og Akademikernes Jobbank - Jobbank.dk har 45.000 registrerede brugere.

Brugerfordeling i jobbanknetværket


Enkeltopslag, klippekort, robotscanning og branding

Vi kan skaffe talenterne - I afgør behovet og hastigheden! Vi har rekrutteringspakker af enhver slags; lige fra enkelte jobopslag og klippekort til robotscanning, Branding, Direct Mail-kampagner og SoMe-eksponering. Se de fleste af løsningerne her på siden, og kontakt os vedr. tilbud på mere omfattende kampagner.

Med en af vores rekrutteringspakker får I adgang til alle jobbanker, som er relevante for jeres opslag - til samme pris. I er dermed altid sikret den mest optimale eksponering af jeres opslag. Der gælder særlige vilkår for vikar- og rekrutteringsbureauer. Alle priser er ekskl. moms.
Enkeltopslag

I kan købe opslag enkeltvis - evt. med Direct Mail og SoMe

Premium-pakke

Pakken til dig, der har brug for de største talenter - i en fart. Både aktivt og passivt jobsøgende, i og uden for vores netværk.

4.995,-

eller 3 klip


Vises i op til 30 dage
Aktiveres samme hverdag


Nå relevante talenter både i og udenfor vores netværk
Personlig Direct Mail til relevante CV'er
Kampagne via SoMe / Google Ads
Vises med forsidebanner
Notifikationer via vores SoMe
Optimering af opslag
Logo & brandingbillede
Topplacering på søgelister og i jobagentmails
Kan redigeres løbende

Fast Track - send dit Premiumopslag til os på salg@moveon.dk og spar arbejdet!

Basis-pakke

Pakken til dig, der har brug for kvalificerede talenter inden for den næste måned - med minimal arbejdsindsats fra jeres side.

1.995,-

eller 1 klip


Vises i op til 30 dage
Aktiveres samme hverdag


Vises med forsidebanner
Notifikationer via vores SoMe
Optimering af opslag
Logo & brandingbillede
Topplacering på søgelister og i jobagentmails
Kan redigeres løbende

Fast Track - send dit Basisopslag til os på salg@moveon.dk og spar arbejdet!

Begrænset pakke

Pakken til dig, der er iværksætter eller bare har lavt budget - og kan vente på den rette ansøger. Markant færre visninger end Basis/Premium!

0,-


Vises i op til 14 dage
Aktiveres inden for 3 hverdage


Kun studenteropslag
Vises kun for registrerede jobsøgere
Bundplacering uden logo/teaser
Udsendes sjældent via jobagentmails
Reklamefinansieret
Maks. 1 begrænset opslag uden abonnement

Fast Track er desværre ikke tilgængelig for begrænsede opslag


Rekrutteringsgaranti

På vores landsdækkende portal Studerende Online tilbyder vi rekrutteringsgaranti for alle jeres studenderopslag. Med rekrutteringsgaranti genindrykker vi jeres opslag uden beregning efter standardperioden på 30 dage indtil første ansættelse.

Rekrutteringsgaranti gælder automatisk for alle Basis- og Premiumopslag oprettet på Studerende Online enten via Move On Recruiter eller indsendt via Fast Track på salg@moveon.dk.


opret opslag Fast Track via salg@moveon.dk
Klippekort til hele jobbanknetværket

I kan opnå rabat på opslag, Direct Mail, SoMe og banner - og ekstra branding

Med et klippekort får I rabat på jobopslag, Direct Mail, SoMe og banner. Jo flere klip I køber, jo lavere klippris opnår I.

Klippekortet giver 20-43% rabat pr. opslag, løber i op til 12 måneder og kan bruges til at bestille produkter i hele jobbanknetværket. Derudover medfølger ekstra branding:

Klippekortpriser

  • 28.500,-
    25 klip
  • 14.500,-
    10 klip
  • 8.000,-
    5 klip

Kontakt os via e-mail eller telefon 38 38 10 10 for at bestille klippekortet
- eller opret en bruger for at bestille og bruge dine klip med det samme.

Abonnementer - med robotscanning og branding

I kan spare tid og opnå stor synlighed i vores netværk

PRO

2.995,-

pr. måned *


Fuld dækning i jobbanknetværket
Tre jobbanker Jobbank.dk Nyuddannet.dk Studerende Online
Robotscanning *
Alle relevante opslag *
Fremhævet niveau
Logo og teasertekst
HR-panel - fuld adgang
Employer Branding profil - fuld adgang

* Prisen er ved 12 mdr. forudbetaling. Ellers 3.495,- pr. måned ved 3 mdr. forudbetaling. Robotscanning etableres såfremt jeres jobsider tillader det. Op til 300 opslag årligt, indhent tilbud ved større omfang.

AVANCERET

1.995,-

pr. måned *


Nyuddannet.dk Studerende Online To jobbanker (vælg pakke)
Robotscanning *
Alle relevante opslag *
Fremhævet niveau
Logo og teasertekst
HR-panel - fuld adgang
Employer Branding profil - fuld adgang

* Prisen er ved 12 mdr. forudbetaling. Ellers 2.495,- pr. måned ved 3 mdr. forudbetaling. Robotscanning etableres såfremt jeres jobsider tillader det. Op til 300 opslag årligt, indhent tilbud ved større omfang.

STARTER

195,-

pr. måned *

Begrænset dækning i jobbanknetværket
Begrænset visning Jobbank.dk Nyuddannet.dk Studerende Online
Tast-selv m. hurtig aktivering *
Alle relevante opslag
Begrænset niveau
HR-panel - begrænset adgang
Employer Branding profil - begrænset adgang

* Prisen er ved 12 mdr. forudbetaling. Ellers 295,- pr. måned ved 3 mdr. forudbetaling. Tast-selv opslag aktiveres samme hverdag.
HR-panel, Talentprofiler og Employer Branding profil

Sådan får talenterne øje på jer året rundt - også i perioder uden jobopslag

HR-panel

Forudsætter
abonnement eller klippekort

Vi indbyder jer til at deltage i vores HR-panel, hvor en række HR-chefer fra både private virksomheder og offentlige institutioner giver de jobsøgende gode råd om jobsøgningsprocessen.

Artiklerne fra HR-panelet er nogle af de meste læste, og jeres svar vises også ifm. jeres jobopslag og brandingmateriale! Så ved deltagelse i panelet, opnår I stor synlighed i vores netværk, samtidig med at I bidrager med stor værdi til jobsøgerne.

Talentprofiler

Forudsætter
PRO/AVANCERET abn. eller klippekort

En Talentprofil er en interview-artikel med en af jeres medarbejdere, evt. suppleret med en video. Talentprofilerne giver kommende jobsøgere alletiders mulighed for at snuse til forskellige jobtyper samt arbejdshverdagen hos jer, og de er traditionelt ret populære blandt vores brugere.

Talentprofilernes brandingværdi er derfor ret høj. Jeres Talentprofiler vises da også flere steder i vores jobbanknetværk, også ifm. jeres jobopslag.

Employer Branding

Forudsætter
abonnement eller klippekort

I jeres Employer Branding profil kan I brande jer som arbejdsplads og tiltrække talenternes opmærksomhed. Foruden beskrivelsen af jeres produkter og ydelser er det vigtigt, at I også fortæller om, hvad der gør jer til et godt sted at arbejde.

Jeres Employer Branding profil giver også mulighed for at linke til jeres hjemmeside samt jeres kanaler på Sociale Medier. Profilen vises mange steder i vores netværk, også ifm. jeres jobopslag og HR-panel svar!


modtag mere info om HR-panel, Talentprofiler og Employer Branding profil
Andre annonceringsmuligheder

Direct Mail, Herobanner og Social Media-løsninger

Direct Mail

4.995,-

eller 2 klip

pr. kampagne

(medfølger ved Premium-opslag)

Med en Direct Mail får I jeres job, event eller karrieretilbud sendt særskilt til op mod 2.500 relevante jobbankbrugere. Mailen segmenteres ud fra relevante kategorier og uddannelser. I opnår dermed en meget målrettet eksponering.

Direct Mail afsendes til brugere på tværs af alle vores jobbanker. I rammer hermed kandidaterne direkte i indbakken og skaber kontakt til de passivt jobsøgende, der ikke nødvendigvis aktivt leder efter job.

bestil Direct Mail

Herobanner

1.995,-

eller 1 klip

pr. uge

Herobanneret er det første, der møder brugerne, når de tilgår jobbankerne. Banneret kan bruges til at promovere alt fra enkeltstående jobopslag til større kampagner med relevans for målgruppen.

Herobanneret guider brugerne direkte ind på fx jeres talentprofil, brandingprofil, hjemmeside, sociale medier etc. Vi tilbyder mængderabat ved samtidig booking af flere uger eller ved booking på tværs af vores jobbanker: Jobbank.dk, Nyuddannet.dk samt StuderendeOnline.dk. Den nævnte pris er pr. uge pr. jobbank.

bestil herobanner
SoMe kampagne

4.995,-

eller 2 klip

pr. kampagne

(medfølger ved Premium-opslag)

Vi udsender jeres job, event eller karrieretilbud som en annoncekampagne på sociale medier inkl. Facebook, LinkedIn og/eller Google Ads (alt efter relevans). Vi skræddersyr kampagnen til at ramme den rette målgruppe på bedste vis. Hermed når I langt ud over vores umiddelbare brugernetværk.

Som supplement til annoncekampagnen booster vi også indholdet på vores egne SoMe-kanaler på LinkedIn, Facebook og Twitter alt efter relevans.

bestil SoMe kampagne

SoMe boost

1.995,-

eller 1 klip

pr. kampagne

Vi booster jeres job, event eller karrieretilbud via vores egne SoMe-kanaler på Facebook, LinkedIn og Twitter.

På Facebook fastgør vi opslaget øverst i en uge. Derudover booster vi opslaget via en annoncekampagne målrettet brugere af vores Facebookside samt deres venner.

Hermed når I ud over vores umiddelbare brugernetværk inkl. mange brugere, som ikke aktivt søger job, men som alligevel er interesserede.

bestil SoMe boost

SoMe mini

995,-

pr. kampagne

(medfølger ved Basis-opslag)

Vi viser jeres job, event eller karrieretilbud på vores egne SoMe-kanaler på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Hermed når I via vores store SoMe-netværk også ud til mange brugere, som ikke aktivt søger job, men som alligevel er interesserede.

bestil SoMe miniCookies

Vi benytter cookies til statistik og brugeroplevelse. Vores privatlivspolitik. Mere om cookies.
HPT