Vi har de talenter, I mangler!

Jobopslag, Direct Mails og Employer Branding målrettet højtuddannede.
Nå ud til 168.000+ studerende, Graduates, Young Professionals og erfarne kandidater.

Talentrekruttering med Move On Recruiter

Med over 168.000 højtuddannede profiler i hele Danmark tilbyder vi en målrettet eksponering af jeres karrieremuligheder over for de skarpeste hjerner. Få adgang til alle jobbanker i vores karrierenetværk her via Move On Recruiter og find jeres nye kolleger blandt studerende, Graduates, Young Professionals og erfarne kandidater.

Akademikernes Jobbank (Jobbank.dk) er netværkets hovedportal, hvor alle jobopslag indrykkes, men hvor fokus er på erfarne højtuddannede og Young Professionals. Opslag af relevans for studerende publiceres foruden på Jobbank.dk også på StuderendeOnline.dk, som er målrettet studerende og Graduates. Ligeledes bliver opslag af relevans for Graduates og Young Professionals ekstra-publiceret uden yderligere beregning på vores nicheportal Nyuddannet.dk. Tilsvarende har vi en række andre nicheportaler i netværket.Et netværk af 168.000+ talenter i hele landet

Vi dækker et bredt udsnit af studerende, nyuddannede og erfarne kandidater i hele landet; lige fra IT-, ingeniør- og sundhedsfaglige uddannelser til humanister, kommunikationsfolk, cand.merc'er, økonomer og jurister.

Vores brugere fordeler sig i hele landet og kommer overvejende fra de store uddannelsesinstitutioner:

Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet i Aalborg, Esbjerg og København samt Syddansk Universitet i Odense, Kolding, Esbjerg og Sønderborg.

Brugerfordeling i jobbanknetværket


Enkeltopslag, klippekort, robotscanning og branding

Vi kan skaffe talenterne - I afgør behovet og hastigheden! Vi har rekrutteringspakker af enhver slags; lige fra enkelte jobopslag og klippekort til robotscanning, Branding, Direct Mail-kampagner og SoMe-eksponering. Se de fleste af løsningerne her på siden, og kontakt os vedr. tilbud på mere omfattende kampagner.

Med en af vores rekrutteringspakker får I adgang til alle jobbanker, som er relevante for jeres opslag - til samme pris. I er dermed altid sikret den mest optimale eksponering af jeres opslag. Der gælder særlige vilkår for vikar- og rekrutteringsbureauer. Alle priser er ekskl. moms.
Enkeltopslag

I kan købe opslag enkeltvis - fx med en dedikeret Direct Mail

PREMIUM

Til jer der har brug for de største talenter - i en fart. Opslaget når ud til både aktivt og passivt jobsøgende, i og uden for vores netværk.

4.995,-

eller 3 klip


Vises i op til 30 dage
Aktiveres samme hverdag


Dedikeret Direct Mail til relevante CV'er
Vises med forsidebanner
Notifikationer via vores SoMe
Optimering af opslag
Logo & brandingbillede
Topplacering på søgelister og i jobagentmails
Kan redigeres og optimeres løbende

Sekretærservice - spar tid, send dit Premiumopslag til os på salg@moveon.dk. Det koster ikke ekstra!


 

BASIS

Til jer der har brug for kvalificerede talenter inden for den næste måned - med minimal arbejdsindsats fra jeres side.

1.995,-

eller 1 klip


Vises i op til 30 dage
Aktiveres samme hverdag


Vises med forsidebanner
Notifikationer via vores SoMe
Optimering af opslag
Logo & brandingbillede
Høj placering på søgelister og i jobagentmails
Kan redigeres og optimeres løbende

Sekretærservice - spar tid, send dit Basisopslag til os på salg@moveon.dk. Det koster ikke ekstra!


 

BEGRÆNSET

Til arbejdspladser med under 20 medarbejdere, NGO'er og frivillige foreninger. Begrænset eksponering og markant færre visninger!

0,-

...men mange fordele for kun 295 kr!


Vises i op til 14 dage
Aktiveres inden for 3 hverdage


Maks. 1 begrænset studieopslag
Bundplacering uden teaser
Udsendes sjældent via jobagentmails
Reklamefinansieret
Fjern restriktioner og opnå ad-libitum begrænsede opslag med hurtig aktivering via et MINI-abonnement til kun 295 kr. Læs mere her.

Sekretærservice er desværre ikke tilgængelig for begrænsede opslag - gå til tast-selv området

 


Rekrutteringsgaranti

På vores landsdækkende studentersite StuderendeOnline.dk tilbyder vi rekrutteringsgaranti for alle jeres studenteropslag. Med rekrutteringsgaranti genindrykker vi jeres opslag i en ny periode uden beregning efter standardperioden på 30 dage.

Rekrutteringsgaranti gælder for alle Basis/Premium studenteropslag oprettet på StuderendeOnline.dk enten via Move On Recruiter eller indsendt via sekretærservice til salg@moveon.dk.


opret opslag via tast-selv Benyt sekretærservice via salg@moveon.dk
Klippekort til hele jobbanknetværket

I kan opnå rabat på opslag, Direct Mail, SoMe og banner - samt ekstra branding

Med et klippekort får I rabat på jobopslag, Direct Mail, SoMe og banner. Jo flere klip I køber, jo lavere klippris opnår I.

Klippekortet giver 20-43% rabat pr. opslag, løber i op til 12 måneder og kan bruges til at bestille produkter i hele jobbanknetværket. Derudover medfølger ekstra branding:

Klippekortpriser

  • 28.500,-
    25 klip
  • 14.500,-
    10 klip
  • 8.000,-
    5 klip

Kontakt os via e-mail eller telefon 38 38 10 10 for at bestille klippekortet
- eller opret en bruger for at bestille og bruge dine klip med det samme.

Abonnementer - med robotscanning og branding

I kan spare tid og opnå stor synlighed i vores netværk

PRO

2.995,-

pr. måned *

Fuld dækning i jobbanknetværket
Tre jobbanker Jobbank.dk Nyuddannet.dk StuderendeOnline.dk
Robotscanning *
Alle relevante opslag *
Fremhævet niveau
Logo, teasertekst og ingen reklamer
Employer Branding profil - fuld adgang

* Prisen er ved 12 mdr. forudbetaling. Ellers 3.495,- pr. måned ved 3 mdr. forudbetaling. Robotscanning etableres såfremt jeres jobsider tillader det. Op til 300 opslag årligt, indhent tilbud ved større omfang.

AVANCERET

1.995,-

pr. måned *


Nyuddannet.dk StuderendeOnline.dk To jobbanker (vælg pakke)
Robotscanning *
Alle relevante opslag *
Fremhævet niveau
Logo, teasertekst og ingen reklamer
Employer Branding profil - fuld adgang

* Prisen er ved 12 mdr. forudbetaling. Ellers 2.495,- pr. måned ved 3 mdr. forudbetaling. Robotscanning etableres såfremt jeres jobsider tillader det. Op til 300 opslag årligt, indhent tilbud ved større omfang.

MINI

295,-

pr. måned (engangsbetaling) *

Begrænset dækning i jobbanknetværket
Begrænsede jobbanker Jobbank.dk Nyuddannet.dk StuderendeOnline.dk
Tast-selv m. hurtig aktivering *
Alle relevante opslag
Begrænset opslagsniveau
Logo og ingen reklamer

* MINI-abonnementet løber i 30 dage fra oprettelsesdatoen og forlænges ikke automatisk ved udløb. Tast-selv opslag aktiveres samme hverdag.

HR-panel, Talentprofiler og Employer Branding profil

Sådan får talenterne øje på jer året rundt - også i perioder uden jobopslag

HR-panel

Inkluderet i
abonnement eller klippekort

Vi indbyder jer til at deltage i vores HR-panel, hvor en række HR-chefer fra både private virksomheder og offentlige institutioner giver de jobsøgende gode råd om jobsøgningsprocessen.

Artiklerne fra HR-panelet er nogle af de meste læste, og jeres svar vises også ifm. jeres jobopslag og brandingmateriale! Så ved deltagelse i panelet, opnår I stor synlighed i vores netværk, samtidig med at I bidrager med stor værdi til jobsøgerne.


Talentprofiler

Inkluderet i
PRO/AVANCERET abn. eller klippekort

En Talentprofil er en interview-artikel med en af jeres medarbejdere, evt. suppleret med en video. Talentprofilerne giver kommende jobsøgere alletiders mulighed for at snuse til forskellige jobtyper samt arbejdshverdagen hos jer, og de er traditionelt ret populære blandt vores brugere.

Talentprofilernes brandingværdi er derfor ret høj. Jeres Talentprofiler vises da også flere steder i vores jobbanknetværk, også ifm. jeres jobopslag.


Employer Branding

Inkluderet i
abonnement eller klippekort

I jeres Employer Branding profil kan I brande jer som arbejdsplads og tiltrække talenternes opmærksomhed. Foruden beskrivelsen af jeres produkter og ydelser er det vigtigt, at I også fortæller om, hvad der gør jer til et godt sted at arbejde.

Jeres Employer Branding profil giver også mulighed for at linke til jeres hjemmeside samt jeres kanaler på Sociale Medier. Profilen vises mange steder i vores netværk, også ifm. jeres jobopslag og HR-panel svar!modtag mere info om HR-panel, Talentprofiler og Employer Branding profil
Andre annonceringsmuligheder

Direct Mail, Herobanner og Social Media-løsninger

Direct Mail

4.995,-

eller 2 klip

pr. kampagne

(medfølger ved Premium-opslag)

Med en Direct Mail får I jeres job, event eller karrieretilbud sendt særskilt til op mod 2.500 relevante jobbankbrugere. Mailen segmenteres ud fra relevante kategorier og uddannelser. I opnår dermed en meget målrettet eksponering.

Direct Mail afsendes til brugere på tværs af alle vores jobbanker. I rammer hermed kandidaterne direkte i indbakken og skaber kontakt til de passivt jobsøgende, der ikke nødvendigvis aktivt leder efter job.

bestil Direct Mail


Herobanner

1.995,-

eller 1 klip

pr. uge

Herobanneret er det første, der møder brugerne, når de tilgår jobbankerne. Banneret kan bruges til at promovere alt fra enkeltstående jobopslag til større kampagner med relevans for målgruppen.

Herobanneret guider brugerne direkte ind på fx jeres talentprofil, brandingprofil, hjemmeside, sociale medier etc. Vi tilbyder mængderabat ved samtidig booking af flere uger eller ved booking på tværs af vores jobbanker: Jobbank.dk, Nyuddannet.dk samt StuderendeOnline.dk. Den nævnte pris er pr. uge pr. jobbank.

bestil herobanner

SoMe ads

4.995,-

eller 2 klip

pr. kampagne

Vi udsender jeres job, event eller karrieretilbud som en annoncekampagne på sociale medier inkl. Facebook, LinkedIn og/eller Google Ads (alt efter relevans).

Vi skræddersyr kampagnen til at ramme den rette målgruppe på optimal vis ud fra jeres præferencer.

Som supplement til annoncekampagnen booster vi også indholdet på vores egne SoMe-kanaler på LinkedIn, Facebook og Twitter alt efter relevans.

Hermed når I ud over vores umiddelbare brugernetværk inkl. mange brugere, som ikke aktivt søger job, men som alligevel er interesserede.

bestil SoMe ads


SoMe boost

1.995,-

eller 1 klip

pr. kampagne

Vi booster jeres job, event eller karrieretilbud via vores egne SoMe-kanaler på Facebook, LinkedIn og Twitter.

På Facebook fastgør vi opslaget øverst i en uge. Derudover booster vi opslaget via en annoncekampagne målrettet vores Facebookbrugere samt deres venner.

Hermed når I ud over vores umiddelbare brugernetværk inkl. mange brugere, som ikke aktivt søger job, men som alligevel er interesserede.

bestil SoMe boost


SoMe share

995,-

pr. kampagne

(medfølger ved Basis/Premium-opslag)

Vi deler jeres job, event eller karrieretilbud på vores egne SoMe-kanaler på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Hermed når I via vores store SoMe-netværk også ud til mange brugere, som ikke aktivt søger job, men som alligevel er interesserede.

bestil SoMe share
HPT